maandag 17 augustus 2015

Niene

Hoi allemaal! Na een lange blogpauze ben ik er weer! Op 2 juni is ons kleine wondertje Niene geboren, en de afgelopen tijd heb ik heerlijk genoten van haar en haar grote broer...


En ondertussen begon het ook weer te kriebelen om lekker aan de slag te gaan met stempels en inkt...op de spaarzame momentjes die ik voor mezelf heb. Dit is een van de kaartjes die ik maakte met de stempelset "Awesomely Artistic"


Ik heb het bloggen gemist, en hoop dat ik het langzaam weer kan gaan oppakken de komende tijd. Aanstaande vrijdag ga ik ook weer een Stampin' Up! bestelling plaatsen, dus heb je nog wensen, mail me gerust op kaartentaart@gmail.com! Bestel je maa, dan ontvang je bij je bestelling een exemplaar van de nieuwe herfst-winter catalogus!

Leuk dat je weer een kijkje kwam nemen op mijn blog en ik wens je een fijne week!

14 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd met jullie kleine meisje !!! knap van je dat je al weer aan het knutselen bent, zo twee kleine kindjes in huis... Ik kan me voorstellen dat er niet veel tijd over is voor je zelf ;-)
    Groetjes
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je er weer bent! Mooi kaartje, fijne kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Hopelijk hou je nog wat tijd over om te knutselen met een kleine meid :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn om je vrolijke mooie werkjes weer te kunnen bewonderen . De eerste periode met een kleintje erbij is zo bijzonder , maar ook heel intens .
    Hopelijk vind je af en toe een me - time momentje !
    Nogmaals dikke proficiat !
    Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Niene. Wat een lieve, leuke naam voor jullie meisje! Geniet lekker van haar en van haar grote broer. Dat is zo leuk om samen te zien! Je kaartje is mooi, lekker om weer even te doen he?!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nogmaals van HARTE gefeliciteerd met jullie lieve Niene. Zo mooi om te zien (en horen) dat Roan trots is op zijn zusje!

    Leuk, dat je weer wat zin en tijd hebt in knutselen. Je kaart is als vanouds prachtig gemaakt. Een échte Marit! Fijn dat je er weer af en toe vertoeft in blogland (-:
    Ben benieuwd naar de herfst/wintercatalogus. De jaaruitgave is al zo leuk...
    Liefs, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd met jullie dochtertje. Wat een prachtig plaatje van jullie zorgzame zoontje en niene! Fijn dat je alweer een kaartje heb gemaakt! Groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige foto van Roan en Niene! En nogmaals; van harte gefeliciteerd met jullie kleine grote wonder. Niene is zo'n mooi meisje! Gaat alles goed?

    Wat leuk om weer iets van jou te zien; deze kleuren passen echt bij jou. Zacht en toch ook heel sprekend! Ik sluit me aan bij Judith; ik vind de jaarcatalogus al geweldig. Ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwe herfst-winter catalogus!
    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja je bent het idd :) Leuk Marit dat je weer wat tijd hebt gevonden om het bloggen en creatief zijn op te pakken en wat een prachtige kindjes hebben jullie, nogmaals gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd met je dochter Niene, geweldig leuk. Dat is toch wel iets belangrijker dan bloggen toch? Maar kan mij voorstellen dat je ook weer zin hebt om te beginnen. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Van harte gefeliciteerd Marit, wat een prachtige foto! Fijn dat ook de hobby oppakken weer een beetje lukt en wat een mooie kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk dat je weer gaat bloggen! Nine is vast alweer een heel stukje groter nu. Prachtige tinten heb je gebruikt voor je kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw... wat een lieve foto en je kaart is ook weer top!
    Groetjes Aletta

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh helemaal gemist! Van harte gefeliciteerd met jullie kleine meisje!
    Wat een heerlijk stel zo! Genieten!

    BeantwoordenVerwijderen