donderdag 16 juni 2011

6 jaar

En voor de broer van Jurre, die vandaag jarig is, maakte ik deze kaart. De stempels zijn van Waltzingmouse (achtergrond, label en raket). De raket heb ik gekleurd met copics, en het venster met glossy accents ingesmeerd. Het cijfer is van chipboard, en deze heb ik met zilveren embossingpoeder bewerkt. De letters zijn van Eline Pellinkhof. Stoere kaart voor een stoer jochie!

9 opmerkingen:

 1. Wat grappig met dat raketje! Erg leuk gedaan!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kinderkaart! De achtergrond is erg leuk samen met het raketje en de zes!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die jongensset van WMS blijft toch wel heel erg leuk. Misschien toch ook maar eens bestellen. Goed gedaan zo met die achtergrond! Leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kaartje! En die met die vis vond ik ook al zo super, vooral ook die stickles. Ge wel dig. Wat een leuke kinderkaartjes maak jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke stoere jongenskaart! Vind ik altijd moeilijker om te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind jongens en mannenkaarten altijd "lastig'om te maken...maar die van jou is hartstikke mooi geworden. Ik vind die "chevron-stripes" ( kom gewoon niet op een fatsoenlijke nederlandse vertaling; sorry) helemaal tóp en dat raketje; dat blijft leuk.


  Heb mij als volger aangemeld :) en al rond lopen struinen op je blog. Je maakt práchtige kaarten!
  Groetjes,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Marit,
  Deze kaart is heel lief voor een stoer jongetje. Het mannetje in de raket doet mij denken aan een leuke tv-serie met poppetjes van klei. De verhalen spelen zich af in de ruimte, waar diverse bewoners spannende avonturen beleven. Heel lief en geschikt voor de kleine jeugd (-: (helaas ben ik even de titel kwijt...)
  groetjes,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Oeh, krijg ik ook opeens zin om die raket te gebruiken, hihi. Hij is super geworden! Leuke kleurrijke, stoere achtergrond!
  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen