maandag 16 april 2012

Happy thoughts en de Art Specially beurs

Goedemorgen! Heel veel happy thoughts en een vrolijke bloemenregen, op deze maandag. Ik heb deze kaart gemaakt door de Daisy Outline Pattern stempel van Hero Arts op kraft te stempelen en te kleuren met Derwent potloden. De tekst is ook van Hero Arts.
Met heel veel dank aan Gerdine, want zij maakte een mooie foto van mijn kaart. Zelf kreeg ik 'm niet goed (te donker) op de foto, maar Gerdine heeft wonderen verricht met haar camera en Picasa. Super bedankt!

En dan over gisteren: de Art Specially beurs! Wat was het weer leuk en gezellig! Veel gezien, gekocht en ook wat workshopjes gedaan. Onder andere een workshopje met glimmer mist, stempelen en masking:Heel erg leuk om te doen, omdat het zo anders is dan wat ik normaal doe..maar zeker voor herhaling vatbaar!

En dan een foto van mijn stempelaankoopjes...Je kan goed zien dat ik me heb ingehouden ;-)

Het was top! En nu ga ik even aan de slag! Ik wens je een gezellige maandag!

17 opmerkingen:

 1. hele leuke kaartjes ! mooi gemaakt ! en wat heb je het beschaafd gehouden ! wow, mijn foto's liggen klaar om morgen op de blog te zetten, het zijn er meer dan één, want het ging er niet allemaal op ..... =)
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Marit,
  de bovenste kaart is prachtig gedaan.
  en het werkje bij de beurs heb je heel mooi uitgevoerd. het was inderdaad een hele aparte idee om zoiets te maken.
  ik vond het erg leuk om je te ontmoeten.
  veel plezier met je aankopen en succes verder.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart!! Erg leuke bloemenachtergrond! Moet ik ook weer eens doen, stempelen op kraft en dan inkleuren, ziet er weer super uit!!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie kaart.
  ook het resultaat van de workshop mag gezien worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, mooie bloemenstempels! Benieuwd wat je ermee gaat maken. Knap hoor dat je jezelf ingehouden hebt.. Zou mij niet lukken vrees ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautiful card, Marit! The colours are amazing on that background. I love your second art piece, too. And that's a lot of nice new stamps! Have fun with them!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De bloemen op je kaart zijn zo vrolijk! Ik denk dat ik dit ook eens ga proberen: stempelen op kraft en vervolgens inkleuren. Leuke spulletjes heb je gekocht, daar kriebelen vast je vingers om aan de slag te gaan? Ik zag ook zoo veel moois...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ah je hebt je inderdaad netjes ingehouden :) Ik vond het leuk om jou en Wendy tegen te komen op de beurs en nog leuker is dat we over twee weken wat langer kunnen bijkletsen :) Prachtige zonnige kaart heb je gemaakt!! Ben benieuwd wat voor moois er weer door jou gemaakt wordt met alle nieuwe spullen ...d

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaarten! En wat een leuke aankopen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toffe stempels heb je gekocht en je kaartje is super geworden!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, wat mooi! En wat een prachtige stempels heb je gekocht! Ik kan me zo voorstellen dat je niet kan wachten hiermee aan de slag te gaan, zou ik tenminste wel hebben, hihi. Groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi kaartje ! En je hebt je inderdaad best ingehouden op de beurs, mij is het in ieder geval niet gelukt !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke kaartjes die je gemaakt hebt. Ook mooie aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie kaart is de bovenste. En wat leuk die nieuwe technieken. Je hebt je nog ingehouden als ik de buit van sommige bloggers zie :) Knap van je! Veel plezier ermee!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 15. O waaw. Mooie kaart weer. Veel plezier met je buit.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk om te zien wat jullie allemaal hebben gekocht zoveel verschillende dingen ik heb er helaas weinig van kunnen zien. Te druk achter de stand maar het scheelt wel lekker in mijn portemonnee

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie bloemenkaart, Marit!

  En leuk om je aankopen te bekijken! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen