woensdag 4 april 2012

Sending lots of smiles!

Goedemorgen! Nog twee daagjes en dan is het alweer paasweekend! Dat wordt eieren zoeken en lekker brunchen, ik heb er nu al zin in. En komende zaterdag start de nieuwe challenge bij Mi CAS su CAS....en hij is super! Ik hoop dat je een kijkje komt nemen en geinspireerd raakt!

Voor vandaag een bloemenkaart, dat blijft toch favoriet bij mij. Ik heb de bloemen gestempeld en met wit embossingpoeder bewerkt, zodat ik er later met 2 kleuren distress inkt overheen kon gaan. De bloemstempel is trouwens van Technique Tuesday. Ik heb er daarna water over gesprayd en het laten drogen (deze techniek zag ik hier, op het blog van Betsy Veldman), en ben toen nog met wat blauwe distress inkt in de weer geweest. De tekststempels zijn van Hero Arts.Ik vond het een erg leuke techniek, en ik heb er nog een ideetje mee, dus ik ga eens even proberen of dat wat wil worden. Ik wens je een creatieve woensdag!

12 opmerkingen:

 1. Erg mooi gedaan! Die techniek geeft echt een leuk effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo suikerzoet, mooi !

  groetjes,
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Ja, die Betsy kan er wat van. Prachtige technieken heeft ze. Zij mag wel een keertje naar NL komen voor een workshop! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind jou kaartje mooier ;)) wat zeg ik vind hem prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Prachtige pastelkleuren worden het zo! Heerlijke kaart! En ik ben natuurlijk in voor weer een creatieve avond, is ook al weer even geleden, plannen we snel!!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom net bij Wendy vandaan, heb haar leuke kaart van PS gezien. Daarop staat de tekst: celebrate today... Haar kaartje vind ik wel een blogfeestje waard. Nu ik jouw kaart zie, gaat het feest direct door. Prachtig werk, Marit! Ook hier feest dus met jouw lekkere eigen kaarten-maak-stijl! Leuk!!!
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi met die witte embossing en de gestempelde tekst. de wens daaroverheen is gaaf! Vind het een prachtige kaart!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waaw, heel gaaf. Leuke techniek. Die ga ik ook proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke techniek! Prachtig kaartje, Marit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooi en knap gedaan!! heel mooi kaartje heb je gemaakt!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. laat die leuke ideetjes maar komen want ik vind ze super!

  BeantwoordenVerwijderen