woensdag 11 april 2012

Large Flower background #2

Goedemorgen! Hopelijk wordt vandaag niet zo'n sombere regendag...hoewel dat wel lekker weer is om creatief bezig te zijn natuurlijk!

Vandaag het tweede kaartje met de Large Flower Background. Ik heb 'm gestempeld met distress stains en daarna met een waterpenseel en distress inkt bijgekleurd.

Nog wat glimmer mist eroverheen, en de tekst erbij gestempeld. Ik vind het echt een dromerige kaart geworden, heel anders dan de vorige versie. Ik zou het leuk vinden om te horen welke versie jouw voorkeur heeft!

12 opmerkingen:

 1. Hi Marit, goedemorgen!
  Wat leuk om zo de twee versies te zien, deze ziet er ook super uit! Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de vorige, daar zijn de lijntjes iets duidelijker en dat vind ik wel mooi, maar het dromerige hierin vind ik ook leuk. Allebei toppers, maar als ik moet kiezen, dus de vorige! Vanmorgen in elk geval niet nat geregend, dus da's alvast een verbetering, hi hi! Fijne dag vandaag!!
  Liefs, Wen

  P.S. Ik mag met de auto zondag ;-) Dus ik kom jou gewoon lekker ophalen dan, alleen nog even kijken hoe laat we dan afspreken. Ik heb er zin in!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende kaart zeg in een hele mooie kleurencombinatie.
  Groetjes,
  Pia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm, beide mooi! Beide kaarten zijn prachtig. De vorige is iets duidelijker wat de lijnen betreft, dus daar gaat mijn voorkeur naar uit, denk ik.
  Ja, nog even vergeleken, de vorige staat op nr. 1 (-;

  Zondag kom ik samen met Dora naar Zeist. Ik heb er zin in, juist ook om jullie weer te zien!!! In ieder geval tot dan!

  Hartelijke groet,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze allebei schitterend. Maar als ik dan moet kiezen, kies ik deze of nee die andere, of nee toch niet. Ach joh, ik kies ze allebei, LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart weer!
  Bedankt voor de stempels en de leuke tag! Je zult de resultaten wel zien om m'n blog ;-)
  Groetjes,
  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook deze is weer supermooi!! Ik heb laatst de techniek bekeken, heb ook aquarelpapier besteld, lijkt me leuk om te proberen met de inktjes en stains. Dus dank je wel!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allebei heel mooi, kiezen is te moeilijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooi weer Marit, ik vind het echt een mooie techniek hoor. Gaat je heel goed af!

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Knap gedaan, allebei! Ik vind de vorige net iets mooier!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. This is so beautiful, Marit! I love how you coloured it. The previous version is gorgeous, too. I need to get this stamp!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik vind deze mooier ;) en niet alleen omdat ik 'm in het echt kan bewonderen ... ik vind het mooi zoals de kleuren in elkaar overlopen, het vage zachte effect met de glimmende laag erover, het is werkelijk prachtig, de kleuren zijn ook zo mooi. Echt super mooi, ik denk dat het mooie ook niet zo goed te zien is op de foto. Tot zondag :) groetjes van Bianca

  BeantwoordenVerwijderen