maandag 27 januari 2014

SUperzaterdag!

Goedemorgen! Afgelopen zaterdag kwamen Inge, Petra, Bianca, Judith en Wendy bij mij thuis voor een gezellige bloggersmeeting. Dat hebben we al vaker gedaan, gezellig een dagje samen freubelen... Om 10.30 uur begonnen we met koffie/thee en uiteraard wat lekkers. Ik had een kaartje voorbereid en we ging allemaal aan de slag...


Ik gebruikte voor mijn kaart de nieuwe achtergrondstempel van Stampin' Up! "Hardwood". Een echte musthave als je het mij vraagt ;-). Gestempeld op Whisper White cardstock. Met de set "Petal Parade" (die je vanaf morgen gratis kunt meebestellen voor elke € 60,- die je besteedt!) stempelde ik bloemetjes, in de kleuren Crisp Cantaloupe, Summer Starfruit en Pool Party. Het tekstje komt uit de nieuwe set "Perfect Pennants".


En dit zijn de resultaten! Heel verschillende kaartjes, zo leuk!

Natuurlijk waren we na dit kaartje nog lang niet klaar! Morgen plaats ik een nieuwe blog met nog meer moois, ik hoop je dan terug te zien!

10 opmerkingen:

  1. wat een gezellige clubje. je hebt een mooie kaart voorbereid. prachtig.
    fijn dat de dag zo geslaagd was. het is ook zo weer om...nietwaar?.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Las het al bij Inge. Helemaal leuk en gezellig natuurlijk. Je kaartje is heel mooi. Hier hangt er ook één te pronken met prachtige kleuren. Super mooie set als je het mij vraagt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kom ook even via Inge, ik heb gelezen over jullie gezellige scrapbijeenkomst. Wat een prachtkaarten hebben jullie gemaakt! En gezellig is dat he, dat zijn topdagen!
    Groetjes, Mariken

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het was weer supergezellig, Marit! De dag is voorbij gevlogen! Dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De blogtitel vond ik zo leuk dat ik hem ook heb gebruikt voor mijn bericht over onze SUper leuke, gezellige en fijne dag. Hartelijk dank voor alles!
    Tot morgen (-:

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow Marit, wat een prachtige kaarten. Gezellig zo met z'n allen aan de knutsel.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh geweldig maar vooral ook hartstikke leuk! Ik kijk uit naar 15 maart! Ja die set...en ik heb al zo'n lange verlanglijst ha! Groetjes,
    Stella

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gezellig zo'n SUperdag!!!
    Wat een leuke voorbeeldkaart heb je gemaakt.Leuk ook om te zien dat door andere kleuren te gebruiken de kaart weer een hele andere uitstraling krijgt.

    Groetjes uit Spijkenisse,
    Harriët

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig voorbeeldkaartje en het ziet er allemaal ook even mooi uit.
    Groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een ontzettend leuke kaartje hebben jullie met deze set gemaakt. Toevallig had ik deze ook als gratis set mee besteld bij mijn demo.Ik vond de kaart zo leuk, dat ik hem nagemaakt hebt. Dank je voor het leuke idee!

    groetjes Gerda

    BeantwoordenVerwijderen