vrijdag 13 juni 2014

Just because!

Goedemorgen! Na een zeer korte nacht (mijn zoon had oorpijn...) zit ik nu achter de computer om de winnares van mijn weggeefje bekend te maken en een kaart te laten zien.


Ik werd geïnspireerd door een kaart die ik zag in de nieuwe Stampin' Up! catalogus. De combinatie van deze bloemenstempels (uit de set "Summer Silhouettes") en de tekststempel (uit de set "A Dozen Thoughts") vind ik prachtig! De achtergrond heb ik gemaakt door een acrylblok te beinkten en daar water overheen te sprayen. Het acrylblok heb ik toen gestempeld op aquarelpapier.

En dan de winnares! De Banner pons en stempelset is gewonnen door GERDINE! Gefeliciteerd!

Vandaag heb ik een nieuw weggeefje: een nieuwe Stampin' Up! catalogus ter waarde van € 5,-. Wil je kans maken? Laat dan een berichtje achter! Volgende week maandag, 16 juni, maak ik een winnaar bekend.

7 opmerkingen:

 1. gefeiciteerd Gerdine, daar zul je veel plezier van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marit! Wat leuk! Dank je wel!! Je kaartje is weer hele mooi, het geeft echt een artistiek effect. Meeloten voor de catalogus hoef ik niet meer, ook daarvoor dank! Ik heb al een verlanglijstje in het boek zitten, de komende week moet ik nog even een paar beslissingen nemen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gerdine, van harte gefeliciteerd. Beterschap met je zoontje. Ik hoop dat je vannacht lekker kunt doorslapen. Groetjes mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd gerdine. Wat een leuke prijs. Beterschap met je zoon. Oorpijn is verschrikkelijk. Groetjes. Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi geworden, Marit! Lekker zomerse kleurtjes en die bloemenset is ook erg mooi. Fijne kaart! Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gerdine gefeliciteerd! Die banner punch is zoooo leuk!
  Marit je kaart; je bent echt hartstikke goed! De achtergrond is gaaf en deze bloemen stempels passen er zo mooi bij. Heel heel mooi ontwerp!
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen