maandag 30 juni 2014

Morgen...

...is het zover! Dan gaat de nieuwe Stampin' Up! catalogus in! Natuurlijk bestel ik gelijk....dus wil je meebestellen, mail me dan op kaartentaart@gmail.com

Afgelopen weekend gaf ik al twee workshops met wat nieuwe spulletjes, heel erg gezelig! Ik maakte een voorbeeldkaart:

Ik gebruikte wat nieuwe kleurtjes, Blackberry Bliss (paars), Lost Lagoon (blauw) en Hello Honey (geel) om te stempelen en de Work of Arts stempelset voor de leuke verfstrepen. Het fotoframe heb ik gemaakt met de On Film framelits, de bloemetjes zijn de petite petals stempels uitgeponst met de bijpassende pons. Gouden sequin-lint erbij om het af te maken...

Ook kreeg ik de dames aan het kleuren met de nieuwe Blendabilities (alcohol-markers) en de Blended Bloom stempel:


Met onder andere dit resultaat (gemaakt door Petra):

Heb je interesse in een workshop, een catalogus of wil je iets bestellen? Laat het me dan weten door een mailtje te sturen naar kaartentaart@gmail.com! Ik hoor graag van je!

5 opmerkingen:

 1. een hele mooie startkaart ! ben benieuwd wat je nog gaat maken met de nieuwe spulletjes
  nog een fijne dag,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marit,
  Ik schaam me dood, dat ik je helemaal vergeten ben....... (je weet wel waarom!). Maar ik zie, je hebt hele mooie kaarten gemaakt. Je hebt dus weer inspiratie gevonden! Ze zijn super leuk geworden.
  Succes morgen met bestellen.
  Groetjes,
  José

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was gezellig zaterdag!! Erg genoten. Dank je wel voor de verzorgde dag. En nu wachten op de spulletjes, heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was een hele leuke en gezellige dag! Dank je wel weer voor alles! Zo leuk om met de (nieuwste) spulletjes van SU te mogen werken!!

  BeantwoordenVerwijderen