zondag 23 november 2014

Instappen was nog nooit zo aantrekkelijk!!!

##Vanavond doe ik een Stampin' Up!  bestelling, wil je meebestellen dan kun je me voor 19.00 uur mailen op kaartentaart@gmail.com##Zo, komende week is het actieweek bij Stampin' Up!. En wat voor actie, mocht je al het idee hebben om in te stappen dan is dit de week om dat te doen! Want deze week:

  • Krijg je 25% korting op je starterspakket! Dat betekent dat je voor €175,- aan Stampin' Up! spulletjes mag uitkiezen voor maar € 96,75!
  • Als klap op de vuurpijl krijg je dan ook nog eens 5% extra terug op je bestellingen in december! Dat betekent dat je in december 25% korting geniet in plaats van de normale 20%.
Lijkt dit je wel wat? Ik zou het natuurlijk super vinden om je in mijn team te verwelkomen en je te helpen om jouw Stampin' Up! avontuur tot een groot succes te maken!

Als je deze week instapt heb je tot eind maart om je eerste kwartaalomzet te halen. Met je starterspakket kun je aan de slag. Workshops geven, als je dat wil. Niets hoeft, alles mag. De enige voorwaarde is dat je per kwartaal een omzet van € 300,- netto haalt. Haal je dat niet, dan heb je een maand extra uitloop. Heb je de omzet dan niet gehaald, dan stopt je demonstratorschap, zonder kleine lettertjes.


En dan de voordelen! Als demonstratrice krijg je:
  • 20% korting op alle artikelen.
  • Provisie afhankelijk van hoeveel je verkoopt
  • Als eerste sneak peeks van nieuwe producten, als eerste de nieuwe catalogus en ook als eerste de gelegenheid hieruit te bestellen.
  • Twee keer per jaar een bijeenkomst, georganiseerd door Stampin’ Up!, waar je andere demonstratrices ontmoet, nieuwe producten te zien krijgt en er workshops worden gegeven waardoor je een heleboel ideetjes opdoet!
Deze actie start komende dinsdag! Wil je meer weten, mail me dan gerust op kaartentaart@gmail.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten