vrijdag 14 november 2014

White Christmas

Hoi! Vandaag heb ik weer een kerstkaartje te laten zien, dat ik maakte met de stempelset "White Christmas". Dat ijsbeertje vind ik zo schattig! Ik heb gebruik gemaakt van inkt en een sponsje om de blauwe lucht te maken, daarvoor heb ik het landschapje gestempeld met zwarte Memento inkt. Ik gebruikte deze inkt omdat ik de vlaggetjeslijn en het vogeltje graag met de Blendabilities markers wilde inkleuren, en deze inkt loopt dan niet uit.Voor de achtergrond embosste ik mijn papier (Sot Sky) met de embossingfolder "Lucky Stars". Een klein zilveren strikje maakte mijn kaart af.

Morgenavond, zaterdag 15 november, doe ik weer een Stampin' Up! bestelling. Heb jij nog iets nodig? Dan kun je me mailen op kaartentaart@gmail.com.
Uiteraard kun je bij deze bestelling ook gebruik maken van de onderstaande weekaanbiedingen:


6 opmerkingen:

 1. Wat een lief schattig kerstkaartje!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kerstkaartje! Goede combinatie van de stempels!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad een plaatje...zo leuk!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is deze mooi geworden;gaaf met die banner tussen de bomen.. Die beer ahhh..zo'n lobbes in het bos :) Dat vogeltje vind ik ook zo gaaf!
  Liefs,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Marit,
  Deze is echt superleuk geworden! Wellicht had je het al gezien, maar ik heb toch (net) voldoende kunnen bestellen voor SU :) En deze ijsbeer is ook in mijn mandje gerold, hij is inderdaad errug leuk!! En jouw kaart weer goede inspiratie!

  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen