maandag 2 augustus 2010

Alweer!

Een kaart met die geweldige bloem van Hero Arts! Nu eens niet ingekleurd, maar gestempeld op papier van Basic Grey. Voor mijn schoonvader die morgen jarig is. Ik blijf het een uitdaging vinden, een mannenkaart maken!

7 opmerkingen:

 1. ZO!!
  Nou, die is zeker erg mooi! Heel stylish & elegant! Prachtige kleuren ook.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik vind hem heel gaaf geworden Marit!
  Vooral die bloem is heel apart en mooie kleuren bij elkaar. Ja een mannenkaart is veel moeilijker he? Heb ik zelf ook altijd hoor maar deze is heel erg leuk voor je schoonvader!!

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk blog, ik kom via via op je blog en zie dat jij net als mij graag kaarten maakt maar ook bakt, dus dat spreekt me erg aan.
  Ik ga volger bij jou worden, dan mis ik niets van jou creaties.

  Gr, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Marit,

  Hij is super mooi geworden! Wat leuk dat je het labeltje zo hebt gebruikt. De bloem op mooi papier is ook al super, hoef je verder niets aan te doen! Mooie pons ook, helemaal af zo, zal Joost's vader vast blij mee zijn! Succes met klussen vandaag en hopelijk tot morgen?

  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Marit,

  Wat dacht je er van om als prijs een stempel op de beurs uit te zoeken? We hadden lootjes getrokken als prijs, maar toen zei Pim, waarom mag ik niet gewoon de mooiste uitzoeken? En toen pakte hij die van jou! Dus toen daar ook nog wat voor bedacht, natuurlijk!

  Fijne dag!
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marit, kom je even op mijn blog kijken? Er staat wat voor je klaar.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Marit, Ben via het blog van marjan op jou blog terecht gekomen. Ik heb met veel plezier even rondgesnuffeld. Je kaart is prachtig. Mijn dochter heet Marit maar.... zij is niet creatief. Ik ben ook je volger geworden hoor. Misschien vind je het leuk om bij mij ook eens een kijkje te nemen.
  groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen