woensdag 4 augustus 2010

Award gekregen van Marjan!


Oh wat leuk, ik heb een award gekregen, de "Stylish blogger award"! Wat een eer! Van Marjan, echte super, bedankt Marjan (ik word een beetje verlegen van je compliment...)! Bij deze award een opdracht, namelijk vijf stijl-dingen vertellen over jezelf. Nou, daar gaan we dan!Mijn kledingstijl: Ik ben dol op printjes en ook kleur, draag nooit zwarte kleding! Ik draag graag jurken en rokken en heb inmiddels een flinke verzameling leggings voor onder al die rokken!

Mijn leesstijl: Ik vind het heerlijk om te lezen en als ik een favoriet boek moet noemen wordt het zonder twijfel de Reiziger-serie van Diana Gabaldon (dat zijn dus 7 boeken, oeps), geweldig om te lezen!

Mijn crea-stijl: Inmiddels heb ik zoveel hobby's...ook hobby's waar ik een tijdlang heel druk mee ben geweest maar nu niks meer mee doe, bijvoorbeeld sieraden maken en shadowpainting. Ik ben nu vooral druk met kaarten maken, taartdecoratie en heel af en toe wat fimo kralen maken. En ik ben ook bezig met een knopenboeket (ipv bruidsboeket) voor de bruiloft van mijn zusje.

Mijn eet-stijl: Koken vind ik heel erg leuk om te doen, maar met een klein mannetje van 2 om me heen aan kies ik toch vaak voor snel en gezond! Een lekkere pasta, maar ook visgerechten vinden we hier thuis heerlijk! En ik ben helemaal into sapjes maken, ik heb een geweldige sapcentrifuge waar ik elke ochtend sap mee maak, gezond en lekker!

Oh, nog 1, wat is dit moeilijk! Even denken...

Mijn blogstijl: Ik ben nog niet erg handig met bloggen, maar ik vind het erg leuk. Ik vind het ook vreselijk leuk om inspiratie op te doen op andere blogs, er worden zoveel mooie dingen gemaakt!

En nu mag ik de award doorgeven aan vijf mensen, nou daar gaat ie:

Allereerst geef ik de award natuurlijk aan m'n lieve vriendin Wendy! Ze heeft 'm al gekregen, maar dan krijgt ze hem gewoon twee keer! Ze is ontzettend creatief en maakt prachtige kaartjes! En ze is een heel lieve, toegewijde vriendin!


Een blog die ik al een tijdje lees is die van Angela, zij maakt prachtige kaarten en scraps, en daarnaast decoreert ze ook taarten. Ook schrijft ze veel over dochter van 1 jaar, wat mij erg aanspreekt als moeder van een klein kindje! Haar blog is erg leuk om te lezen!

Ook geef ik de award graag aan Hanny, op haar blog staan ontzettend veel links naar leuke "scrap-ideetjes".

Ook
Durvina
verdient deze leuke award, zij maakt prachtige kaarten, haar blog is erg leuk om te lezen en op dit moment heeft ze een leuke candy lopen

En ook nog een award voor Joke, zij is erg creatief met papier, ze maakt prachtige kaarten maar ook leuke doosjes!

Ik hoop dat jullie de award aannemen!

5 opmerkingen:

 1. Wat lief dat ik em van je krijg, heel erg bedankt ik waardeer het heel erg.
  Meestal en ook deze keer ga ik em niet door geven, en dat gewoonweg om de simpele reden, dat ik niet weet aan wie want al mijn volgers verdienen hem, en ook zie ik hem op zoveel blogs al staan dat veel hem al een keer hebben gekregen, maar alsnog ik voel me vereerd HARTELIJK BEDANKT!!!!!

  Liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marit

  Dank je wel voor het krijgen van een award.
  Het is altijd prettig te lezen dat mensen mijn blog waarderen. Ik hoop dat je er veel inspiratie vandaan kunt halen.
  Ook ik ben iemand die het leuk vind om een award te ontvangen, maar hem niet door geeft. Dit om de reden dat de mensen die zo'n award verdienen er al eens een van mij gekregen hebben.

  Groeten Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat gaat zo met deze awards, op een gegeven moment heeft iedereen ze al, het doorgeven stopt dan.
  Leuke dingen om over jou te lezen, Marit!
  Je kaartje vind ik erg leuk, je vroeg wat er misschien meer mee kon. Ik vind het zo al erg mooi, maar misschien zou een strook, al of niet afgewerkt met een randpons, in hetzelfde papier of in iets bijpassends onder je lintje ook leuk zijn. Het is jouw kaart, dus ik zeg maar wat.;)

  Groetjes,Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe Marit ik heb je ontdekt via Greet en Marjan en dacht goh wat maakt ze leuke dingen daar ga ik een even volger van worden!
  Je kaarten zijn prachtig hoor! Soms is het ook wel eens leuk om het niet te druk te maken!Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Marit!

  Wat een mooie nieuwe achtergrond hier op je blog! Ik mis wel een beetje je vlinders.. hi hi!! Super lief dat je deze award aan mij geeft en met zo'n ontzettend fijn compliment erbij!!! Ik kan je wel vertellen dat het erg makkelijk is om voor jou een lieve vriendin te zijn, want je geeft ook altijd heel erg veel terug, dus ik doe dat met heel veel plezier en weet zeker dat we dat nog heeeeel lang vol gaan houden! Ik heb gisteravond ook mijn best gedaan op vijf stijldingen, was inderdaad nog best lastig, zeg! ;-)
  Hele fijne dag en vanavond op naar Zumba!! Ben benieuwd!!

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen