donderdag 5 augustus 2010

Toch mis ik iets...

Weer een nieuw kaartje, lekker roze deze keer! Het papier is van een paperpad van de Action, de bloem heb ik gemaakt met Creatables. De tekst op het lintje is een stempeltje van Elzybells. Ik heb voor 't eerst pins gebruikt bij de bloem,achter het knoopje, ik vind het zelf erg leuk geworden! Toch mis ik iets.....wat vinden jullie?


5 opmerkingen:

 1. Hoi Marit!

  Wat een schatje zeg! Heel erg stijlvol!
  Nee ik mis er niks aan hoor. Juist doordat je hem niet te druk maakt blijft dit kaartje zo stijlvol. Niks meer aan doen, hij is heel erg mooi zo!

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms heb je dat gewoon, je blijft er zelf iets aan missen maar ik zie het niet en waarschijnlijk blijf je de enige.

  Gr, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Marit,

  Ook ik mis eigenlijk niets, hij is erg mooi in evenwicht dit kaartje zo. Het stempelen op het lintje is erg leuk, goed gelukt!! Het zijn mooie kleuren bij elkaar! Misschien had je de roze onderkant van de bloem in een iets helderdere kleur kunnen doen, misschien richting rood, als de stempel, dan was hij er wel iets meer uitgesprongen, misschien mis je zoiets, maar ook zo vind ik hem prachtig! Erg leuke papiertjes ook!!

  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee, dat is raar... ik dacht dat ik al reactie had achtergelaten gisteren. Is vast iets niet goed gegaan.
  Ik zei toen dat ik je kaart zo ook al prachtig vind. Maar dat als je iets had willen toevoegen het misschien een rand onder je lintje had kunnen zijn in hetzelfde achergrondpapier. Maar nogmaals: zo issie heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaart is helemaal goed zo! ik mis er niets aan. Heel mooi rustig en stijlvol.
  groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen