zondag 8 augustus 2010

Wendy tree en een taart!

Zo, dat waren drukke dagen! Toch nog tijd gevonden een kaartje te maken voor een jarige vriendin. De boomstempel is een afdrukje wat ik heb mogen maken met een stempel van Wendy. Heel erg leuk boompje om te kleuren, ik heb hiervoor mijn copics gebruikt. Wat zijn dat heerlijke stiften zeg. Ik heb er 5, maar al meer besteld, ik kan niet wachten tot ze binnen zijn! De vlinder is een stempel van Hero Arts. Het papier wat ik als achtergrond gebruikt heb is van Kaiserkraft (paars) en Basic Grey.En dan nu eens een keer een taart. Deze taart mocht ik maken voor een vriendin van een vriendin die 30 werd. Thema New York. Het was erg leuk om te doen en ik heb zojuist gehoord dat de taart ook heerlijk was (chocoladetaart met caramelvulling).

7 opmerkingen:

 1. Wow de taart vind ik helemaal te gek! De kaart is ook mooi maar als iemand zo'n taart voor mijn zou maken dan weet ik niet wat me overkomt! Super zou dat zijn!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Marit,

  Wat een te gekke kaart is dit! Super mooi gemaakt met het boompje, erg leuk! Ja, ben benieuwd wanneer de Copics binnen komen! Spannend!! De taart is echt geweldig! Nu zie ik hem nog beter dan gisteren op jullie toestel, mooi zeg! En hij was super super super lekker!! De sushi ook! Was erg leuk om te doen en ik vond het resultaat ook erg lekker! Ik hoop dat het volgende week ook goed bevalt, maar vast wel!

  Fijne week!
  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig!! Allebei je creaties vind ik heel mooi! Je kaart met die mooie kleuren en dat schattige boompje en je bijzondere taart.
  Je bent een duizendpootje! :):)

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een gave taart joh!
  En je kaart vind ik ook zo leuk, super!

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele leuke kaart heb je gemaakt maar.... de taart is ook helemaal geweldig!!
  groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi marit, ik lees nu je berichtje pas, wat ben ik een warhoofd, dank je voor je award, ik ga er zeker wat mee doen! Maar ik zie je foto, en volgens mij hebben wij elkaar van de week in het echie gezien, hier in Leusden kan dat? En als dat zo is, hebben we volgens mij ook bij elkaar op school gezeten! Zou dat even grappig zijn!
  groetjes
  angela

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Marit!

  Ja, yihoe!! Zo'n mooie prijs gewonnen bij Creabest, echt geweldig!! Jij had daar ook papier en stempels van gekocht toen toch? Kom er gerust ook van mee genieten! En m'n Copic verzameling bredit geweldig uit zo, helemaal super!! Ik lees ook net hier boven dat Angela en jij elkaar misschien kennen, dat zou grappig zijn!!
  Hoe was het gisteren? Super lekker weer, in elk geval en was vast heel gezellig!! Morgen steps? Of zien we elkaar vrijdag? Ik heb er zoooooooo'n zin in!!! ;-)

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen