zaterdag 16 november 2013

Envelop doosjes

Goedemorgen! Weekend! Gisteren gaf ik een workshop aan Martine, Jose, Judith, Dora en Wendy. Het was zo gezellig! Eerst werden er zelfgemaakte kadootjes uitgewisseld, kijk eens wat een kunstwerkjes:Ik maakte ook een doosje voor iedereen, en daarvoor gebruikte ik het Envelope punch board. Daar maak je niet alleen supermakkelijk enveloppen mee, maar ook doosjes en kaarten. In dit filmpje kun je zien wat het is.

Op het blog van de Engelse SU demo Sam is het deze week Envelope punch board week, en zij maakt elke dag een ander doosje met het board. Ik koos voor deze:


Ik gebruikte designer papier van de serie "Gingham Garden", klei en een malletje voor de roosjes, die ik later kleurde met een marker. Het tekststempeltje is uit de set "A Fitting Occasion", en het lint in de kleur "Old Olive"om het doosje dicht te maken.

Het Envelope punch board kost € 22,95 en het bestelnummer is 133774. Wat mij betreft een echte musthave! Mocht je het graag willen bestellen, morgenavond doe ik een bestelling, wil je meedoen dan kun je me mailen op kaartentaart@gmail.com


14 opmerkingen:

 1. Hoi Marit, ik vond het super leuk gisteren. Bedankt voor de gastvrijheid en de leuke workshop! Fijn weekend. Groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, het was weer zo SUper gezellig! Dank je wel voor deze leuke dag en het lieve cadeautje (ook dat wat bij mijn bestelling zat)
  Tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke doosje!
  Ik wist niet dat je dit ook met het Envelope Punchboard kan maken.Hoe doe je dit?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige doosjes/envelopjes! Ze zijn erg mooi geworden.
  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marit,
  Dank je wel voor de gezelligheid vrijdag. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb intussen al wel honderd keer de gids doorgelopen. Ik kan niet wachten tot de postbode komt!
  Groetjes en nog een gezellige zondag,
  José

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hallo Marit,
  het was een geslaagde vrijdag! wat GEZELLIG om zo metelkaar wat te maken en te kletsen. ((:
  wat jij ook hebt voorbereid was erg leuk om te (na) te maken. dank je wel, hiervoor.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er natuurlijk weer helemaal super uit! En nog bedankt dat je de set aan Judith hebt meegeven, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om alle doosjes zo bij elkaar te zien! Jouw doosje was ook prachtig en de inhoud een leuke verrassing! Ik ga snel met de envelope punch board aan de slag, zie al veel leuke tutorials voorbij komen, dus ideeën genoeg! Was een super gezellig dagje weer zo!! Thanks!!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hai Marit, wat een leuke kadootjes hadden jullie voor elkaar gemaakt! Jouw kadodoosje ziet er ook super uit, ik ga eens even kijken naar al die leuke voorbeeldjes! Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen