maandag 4 november 2013

Stil...

Zo, dat was een stil weekje op mijn blog! Ik hoop dat jullie mij gemist hebben ;-) Ik was druk met het voorbereiden van kerstworkshops, een dagje naar de Kreadoe en de week vloog om!

Allereerst wil ik graag de winnares bekend maken van de "wat zit er in het zakje" vraag. Harriet was de eerste met het goede antwoord: er zaten kleine snoepbanaantjes in die ik gebruikte op een kinderkaart laatst! Het zakje met toebehoren komt naar je toe Harriet!

Een tijdje terug alweer maakte ik een kaart voor een klein jarig piraatje. Met de uilpons! En de nieuwe labelcard thinlit. Ik heb gekozen voor lekker vrolijke papiertjes uit de serie "I am me".

En als demonstratrice heb ik al een tijdje een nieuw speeltje van Stampin' Up! in huis, namelijk het envelope punch board. Hiermee maak je in een handomdraai een goed passende envelop bij elkaar kaart (en trouwens, ook heel erg leuk om doosjes mee te maken of kaarten, maar daarover later meer ;-)). Ik gebruikte 'm voor een vrolijke bijpassende envelop:


Heb je interesse in het envelope punch board? Je kunt 'm bestellen voor € 22,95, aanstaande vrijdag plaats ik een verzamelbestelling. Om te bestellen stuur je me een mailtje op kaartentaart@gmail.com.


Ik wens je een fijne maandag, en tot gauw!
9 opmerkingen:

 1. Tuurlijk hebben we je gemist :-D
  Wat een super leuk kaartje is dit!
  En dat envelope punch board is echt wel super tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé wat leuk dat ik heb gewonnen.Alvast bedankt!Ik ben benieuwd.

  Wat een stoere kinderkaart heb je gemaakt.Weer een leuk idee voor de uilenpons.

  Groetjes,
  Harriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke piratenkaart. Ook al zo blij met envelope punch board ik vind hem super. Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er erg leuk uit, vooral dat uiltje! Toen ik mijn scorpal kocht, kreeg ik er ook een enveloplineaal bij. Tot nu toe nog nooit wat mee gedaan. Maar als ik dit zie...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je weer een lief kaartje gemaakt, mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag je naam op een ander blog en dacht....ik kom eens bij Marit kijken. Ook SU demonstratrice. Hoi....!! :-) Net een uilenpons kaartje bekeken op een ander blog en ik zie ik weer een andere creatie. Je kan zoveel doen met deze pons. Ik vind hem nu geweldig. In begin niet zo. Gezellig weekend en ik kom nog weleens langs bloggen. Groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Marit,

  Bedankt voor de gewonnen prijs!!!
  Toen we gisterenavond thuis kwamen lag de envelop op de mat.
  Ik hoop er binnekort iets mee te gaan doen.
  Nogmaals dank je wel!

  Groetjes uit Spijkenisse,
  Harriët

  BeantwoordenVerwijderen