maandag 11 november 2013

Stampin' Up! meets...en markers sparen!

Goedemorgen! Een nieuwe week is aangebroken! Met voor mij onder andere een workshop met 5 gezellige dames, waar ik erg naar uit kijk.

Afgelopen week had ik een gezellige knutseldate, en daar kreeg ik zowaar spontaan een workshopje Pan Pastels! Ooit kocht ik zelf 5 kleurtjes, maar die blijven maar in de kast liggen.


Mijn uitdaging was natuurlijk het werken met PanPastel te combineren met Stampin' Up!, en dat is gelukt. Ik maakte deze kaart:

Ik combineerde de "Festive Flurry" stempels met een labeltje van de Chalk Talk stanzen en de "Merry Little Christmas" stempel. Deze kleurde ik direct op de stempel in met de Stampin' Up! markers, waardoor ik deze "multi-color" kon afdrukken. Met wat Dazzling details glitterlijm bracht ik accentjes aan op de sneeuwvlokken. Het labeltje plakte ik verhoogd op, met een lintje erdoorheen.

Ik zou het leuk vinden om te horen wat je van deze kaart vindt!


In november begin ik met een Stampin' Up! Marker spaarsysteem. Gedurende 4 maanden spaar je de Stampin' Up! Many Marvelous markers (38 kleuren) bij elkaar plus het opbergsysteem. Dit opbergsysteem krijg je normaal alleen als je de markers in een keer zou bestellen!

Gedurende 4 maanden betaal je elke maand € 30,50 (excl. verzendkosten) en ontvang je een kleurenfamilie markers. De vierde maand ontvang je de ontbrekende kleurenfamilie plus de opbergbox.
Deze club gaat van start bij 4 inschrijvingen. Wil je graag meedoen dan kun je me mailen: kaartentaart@gmail.com

8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje. Moet zelf ook nodig met de festive flurry aan de slag; kerst komt snel dichterbij. Mijn markers heb ik al compleet. Groetjes Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het effect is schitterend mooi Marit! Prachtige kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi vind ik het! Ik zie dat ik wel wat gemist heb, snap niet hoe, maar het is zo. Mooie dingen gemaakt, Marit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeer leuke en aparte kleuren voor een kerstkaart, zeer tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi speelgoed he die pannetjes! En in combi met de Festive Flurry... Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie achtergrond zeg is een hele mooie kerstkaart.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze knalt geweldig mooi van mijn scherm af, Marit! Super gemaakt weer en leuk om te zien hoe je zo weer een andere techniek gebruikt! Zo veel mooie materialen en zo veel mooie looks!! Super!!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen