dinsdag 10 juni 2014

Wie jarig is....

Goedemorgen! Vandaag ben ik jarig! Wie jarig is trakteert, dus is het op mijn blog deze week ook feest...

Eerst laat ik jullie een kaart zien die ik maakte met wat producten uit de nieuwe catalogus. Nog een kleine 3 weken en dan gaat de catalogus in en als demonstrator mocht ik al wat spulletjes bestellen... Ik koos voor de Blendabilities, dit zijn markers op alcoholbasis, en uiteraard wat stempels en papier. Dit kaartje kwam als eerste uit mijn handen:


De bloem (uit een nieuwe hostess-set) kleurde ik in met blendabilties in de kleur Rich Razzleberry. Je schaft ze aan als setje van 3 markers:  een donkere, lichte en eentje die ertussenin zit. Het kleuren gaat supermakkelijk! De tekst komt uit de stempelset "Work of Art", ook nieuw. Het designpapier komt uit een nieuw papierblokje "Moonlight", nu al een favoriet van mij.

Maar nu tijd voor een kadootje! Vandaag geef ik de stempelset "Banner Blast" plus de bijpassende pons weg! Het leuke is, dat er in de nieuwe catalogus nog meer stempelsetjes staan die bij deze pons horen! Een echte musthave dus!


Wat moet je doen om kans te maken? Laat een reactie achter bij dit bericht! Komende vrijdag maak ik een winnaar bekend!

18 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag en nog velen jaren! Mooie kaart heb je gemaakt! Een hele bijzondere kleurencombinatie maar het past wel heel goed bij elkaar! En ik wil zeker wel een kansje wagen voor dit leuke pakketje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marit,
    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Wat een mooie dag om jarig te zijn, met al die zonneschijn! Ook ik waag graag een kansje voor dit leuke pakket. Groetjes, Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Marit,
    Van harte!!!!!!
    Groetjes,
    José

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ALLEREERST VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG. Een fijne dag gewenst. Toen ik naar beneden scrolde stond mijn mond open van verbazing: wauw zoiets staan op mijn verlanglijstje. Ik doe graag mee en bedankt voor de kans. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met je verjaardag!
    Hele mooie kaart.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi marit

    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je een mooie dag hebt...

    Groetjes Marielle

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaart heb je gemaakt!
    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, nog vele creatieve jaren erbij in een goede gezondheid.
    En wat een geweldig kadootje heb je om weg te geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet ervan, hoop dat je een fijne dag hebt. Jij draaitt het om en geeft iets weg! Super.
    Groetjes mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd! En wat een mooie bloem voor je verjaardag :-) Ook een mooie combi, die kleuren. Ik gebruik bijna nooit paars, ik vind het een moeilijke kleur. Maar zo met het geel is het supervrolijk! Wat een mooi cadeau geef je weg. Hopelijk krijg je er ook genoeg vandaag? Fijne dag gewenst,
    groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd met je verjaardag Marit! Geniet ervan!! Wat een prachtkaart, gaaf is die bloem, heel mooi gedaan!
    Groetjes, fijne avond, Mariken

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooi, mooi, mooi!! Tijdens mijn vakantie heb ik een boel geweldige kaartjes van je 'gemist'! Ik heb net heerlijk even terug zitten kijken. Die waterverf bloemen zijn echt ontzettend mooi geworden, zeg! Wauw! Deze is ook zo leuk, prachtige bloem, staat op de lijst, hihi :) Flinke lijst wel, haha! Fijne verjaardagsavond nog even. Liefs, Wen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het is nog geen 24.00 uur dus .... Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren met heel plezier geníeten van SU en de prachtige artikelen die zij verkopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hieperdepiep. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en mijn complimenten voor de mooie kaart die je hebt gemaakt. En het cadeau dat je wilt weggeven is super! Zou ik erg blij mee zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoera! Sorry Marit, te laat maar met een pup in huis....pfffffKom maar snel eens kijken voor ze te groot is:-) Mooie kaart heb je weer gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Marit,
    En ook nog eensl langs deze weg:) van harte gefeliciteerd!
    Ik loot graag mee maar niet voor mijzelf. Heb zelf dit geweldige duo al in mijn bezit:) Ik ken iemand die ik daar een vreselijk groot plezier mee kan doen. Vandaar mijn gokje:)
    Ik kijk uit naar de nieuwe catlogus; wat super dat er nog meer bijbehorende stempels bij deze banner punch komen. Ik vemroed alweer een aankoop ha!

    Je kaart is prachtig; ik ben niet bekend met markers/ inkt op alcohol basis. Het lijkt mij wel hartstikke leuk. Wat heb je dit mooi ingekluerd. Die verlopende tinten geven net iets meer!
    Fijne avond!
    Groetjes en liefs,
    Stella

    BeantwoordenVerwijderen
  16. En het stikt van de typefouten; sorry. Ik wil veeeeeeel te vlug:)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Alsnog ook via deze weg van harte!!!
    Ik vind je kaart geweldig, hoop ooit een ws bij je te volgen (-: Of we vrijdag komen, weet ik nog niet. Dora kan helaas niet.
    Ik loot niet mee, heb deze leuke set ook al ((-:
    Lieve groeten van mij

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Alsnog van harte!! Je kaartje is weer mooi. Ideaal zulke markers! Heel benieuwd naar de nieuwe catalogus. En ik loot graag mee, heb al erg lange dingen langs zien komen met deze set! Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen