zaterdag 7 maart 2015

In het zonnetje met twee kaartjes!

*Vanavond plaats ik weer een Stampin' Up! bestelling! Wil je meebestellen dan kun je me voor 19.00 uur mailen op kaartentaart@gmail.com*

Goedemorgen! Kijk je ook zo uit naar het heerlijke weer dat er voor morgen voorspeld is? Lekker in de tuin, genieten van het zonnetje? Van mij mag de winter verdwijnen, ik ben echt toe aan zon!

Het voorspelde zonnetje inspireerde mij tot deze blog waarin ik een Stampin' Up! product in het zonnetje zet. Ik koos voor de stempelset "Perpetual Birthday Calender", een set vol met kleine stempeltjes, zo schattig! Deze set kost € 28,95 en is van Photopolymer, dus doorzichtig.Ik maakte er twee kaartjes mee, ge(p)inspireerd door een kaart van Kelly Rasmussen.

Voor deze kaart koos ik de vlinderstempel, en gebruikte de kleurtjes Rich Razzleberry, Smoky Slate en Hello Honey. Het tekstje komt uit de stempelset Simply Wonderful, die je kunt kiezen als cadeautje bij € 60,- besteding.

Voor de tweede kaart gebruikte ik de spetters en de kleurtjes Strawberry Slush, Crumb Cake, Hello Honey en Coastal Cabana. De basiskaart is een witte kaart, die ik met de brayer en Coastal Cabana inkt kleurde.

Dankjewel voor je bezoekje aan mijn blog, ik wens je een heel fijn zonnig weekend toe!

5 opmerkingen:

 1. Hele leuke kaartjes en de achtergrond van de spetterkaart heel mooi. Nog bedankt voor je reactie op mijn blog. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan ! Geniet nog van het zonnetje .
  Liefs ☆ sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleurencombinaties zo goed bij je passen; gaaf! Die vlindertjes zijn gaaf maar ik ben helemaal weg van die spetterkaart. Wow!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk he dat mooie weer!! :-)
  Je kaartjes zijn weer prachtig!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen