vrijdag 27 maart 2015

Inkt, kwast en water

Goedemorgen! De week is bijna ten einde, kijk jij ook zo uit naar het weekend? Ik wel, want morgen hebben we afgesproken met 8 blogvriendinnen! Gezellig samen creatief bezig zijn en bijkletsen...
En dan plaats ik zondagavond de laatste verzamelbestelling van de Sale-A-Bration! Het feestje is bijna voorbij....wil je graag meebestellen, mail me dan op kaartentaart@gmail.com.

Van de week maakte ik nog een kaartje, het was een productief weekje! Ik gebruikte dit keer de stempelset "Indescribable Gift", aquarelpapier, embossingpoeder, inkt refills, een kwast en water!

Eerst heb ik de bloemen gestempeld en verhit met embossingpoeder. Daarna met de kwast, water en blauwe en groene inkt de achtergrond "geverfd". Toen dit helemaal droog was ben ik de bloemen en blaadjes gaan kleuren. Ik stempelde wat spetters met de stempelset "Gorgeous Grunge", het rastertje en poststempeltje komen uit de set "Butterfly Basics", evenals de tekststempel. Ik plakte ook nog twee kleine vellum vlindertjes, die ik maakte met het stansje "Beautiful wings". Heerlijk om dit kaartje te maken en ik ben blij met het resultaat!

De stempelset "Indescribable gift"

13 opmerkingen:

 1. Prachtig! Wat zijn die kleuren mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel mooi !! Prachtige kleuren !
  Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, hee geslaagd!!!
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het eindresultaat is zeker prachtig, erg mooiiii....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In het echt is ie nog mooier; ik vind het echt een handgemaakt juweeltje. Ik heb hem gepind:)
  Liefs,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een sprankelende kaart is dit! Maak even een blogrondje nadat ik mijn oude blog heb verwijderd en een geheel nieuw heb aangemaakt met alleen dat wat ik leuk vind ;-) Vorige week een hele leuke SU workshop gevolg en ik word steeds enthousiaster. Dat wordt sparen want ik heb al een aantal dingen op mijn verlanglijstje staan.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen