zondag 22 maart 2015

Jarig!

Hoi! Vandaag is de verjaardag van mijn lieve blogvriendin Judith! Uiteraard maakte ik een kaartje voor haar! Ik hoop dat deze gisteren bij haar in de brievenbus is gevallen...


Ik begon met een stukje Whisper White cardstock en stempelde daar wat bloemen op uit de stempelset "Painted Petals". Met een stansje van de Hello You thinlits stanste ik daar het woordje happy uit. Dit woordje stanste ik nog een keer uit, en plakte deze daaronder, zodat het woordje happy er een beetje uitspringt! Het birthday stempeltje komt uit de stempelset "Crazy about you", die je als voordelige bundel kunt kopen samen met de Hello You thinlits.

Vanavond doe ik een Stampin' Up! bestelling! Wil je meebestellen, stuur me dan voor 19.00 uur een mailtje met jouw bestelling op kaartentaart@gmail.com.

8 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi ! Tof gedaan . Liefs ☆ sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie kaart, die set met de Hello You thinlits staat zeker op nr.1 bij mij !
  Fijne zondag,
  Ilse
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, ik zag je kaart, dacht: vrolijk, mooie bloemen, ging lezen en zag toen staan: ik stanste het woordje happy. Woordje? Happy? Toen zag ik het pas, en dacht meteen, hoe kon ik dat nou missen, haha. Subtiel in het begin dus, zo tussen al die kleurige bloemen. Ik heb de stansen en de stempelset, is inderdaad supergaaf! Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart! Het rare is dat ik dit idee ook had bedacht gisteren. Ik kwam op Pinterest een kaartje tegen, ook met gestanst woord en bloemen erop. Heb toen lopen denken hoe dat zou moeten, zo dus, zoals jij gedaan hebt...echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen