dinsdag 24 mei 2011

Een geslaagde dag!

Afgelopen vrijdag ben ik samen met Wendy naar Judith geweest. Bianca was er ook, en met z'n vieren hebben we een gezellige creatieve dag gehad! Met een heerlijke lunch in de tuin verzorgd door Judith, distress-les van Bianca en een tafel vol knutselspullen, kijk maar:


Het was een heerlijke dag, en zeker voor herhaling vatbaar! Het was ontzettend leuk om tips uit te wisselen en spullen te delen! Bedankt lieve meiden!

Ik heb tijdens deze dag 3 kaartjes gemaakt, waarvan dit er een van is. Helemaal met Distress inkt gestempeld en gekleurd (de pop-up vlinder). De stempels zijn van Hero Arts.
De andere kaartjes volgen binnenkort. Nu ga ik eerst eens even een blogrondje doen, want door een taartopdrachtje en ziekte van mijn kleine ventje ben ik er de afgelopen dagen niet echt aan toegekomen!
Fijne dag en bedankt voor je bezoekje aan mijn blog!

7 opmerkingen:

 1. Nou Marit dat het een geslaagde dag werd, dat kon niet missen, het ziet er in elk geval heel gezellig uit. Die kaart die er staat met die inchies ziet er erg spannend uit, dus daar ben ik erg benieuwd naar. De akart met de vlinder is je kei goed gelukt. Heerlijk hé, zon expirimenteren met nieuwe technieken?? Groetjes van Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag en las het ook al bij Wendy, leuk hoor jullie dag! Prachtog kaartje heb je gemaakt in deze mooie kleuren en met de vlinder!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel leuk ziet het er uit, gezellig hoor zo een dagje xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marit,
  Het was voor mij ook een heel bijzondere dag. Doen we gauw weer (-:
  Leuk om gezien te hebben hoe jij zo een mooi kaartje laat ontstaan!
  Gaat het weer beter met Roan?
  Fijne avond nog,
  groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi!
  Ziet er heel gezellig uit! En je kaart is een prachtig resultaat van deze dag. Benieuwd naar de andere kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gezellig! Judith heeft mij ook uitgenodigd voor een volgende keer, dus dan zien we elkaar weer! Wat een prachtige vlinderkaart! Mooie zachte kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk zo'n gezellig dagje dat doet een mens goed en je hebt nog super mooie kaarten ook! Wat wil je nog meer!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen