woensdag 25 mei 2011

Kaartje nummer twee: Look on the bright side

Vandaag het tweede kaartje dat ik maakte op het creadagje. De lampstempel en de tekst is van Unity stamp, de swirlachtergrond heb ik gemaakt met een stempel van Bianca, met Distress inkt gestempeld op een achtergrondje dat ik ook met Distress inkt maakte. Het lampekapje heb ik dubbel gestempeld en met 3d-foam opgeplakt, wat een grappig effect geeft.


En wat was het vandaag weer een prachtige dag! Die ik helaas grotendeels binnen heb doorgebracht, m'n kleine ventje is nog steeds ziek, hij ligt nu lekker te slapen dus ik hoop dat hij morgen een stuk opgeknapt is!
Hebben jullie genoten van het lekkere weer?

11 opmerkingen:

 1. Heel eenvoudig maar daardoor juist erg mooi!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Marit,
  Zoals vorige week al gezegd, vind ik het effect geweldig! Heel leuk bedacht, de combinatie van inkt en stempels!
  Ik hoop dat Roan gauw opknapt, zodat hij weer lekker in het zonnetje kan spelen.
  Vanmiddag ben ik bij een vriendin geweest. Daar hebben we samen in hun tuinhuis (!) geknutseld. De vogeltjes floten zo mooi. Ja, genoten heb ik!
  Van harte beterschap,
  hartelijke groet,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart! Mooie stempels zijn dit! Beterschap met je kleine mannetje! Ik zat gisteren op mijn werk, dus heb ook niet van het mooie weer kunnen genieten :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart is dit !!
  Eenvoud siert...
  Gr, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ook weer zo leuk, enig effect i die zachte kleuren, ik ga meestal in de iets hardere kleuren ☺ Leuke stempel van die lampekap en die teskt, geweldig. Beterschap met je kindje!! Groetjes van Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Marit!

  Wauw, hij is echt helemaal super, deze kaart!! ik vind die lamp in combinatie met deze tekst, ook echt geweldig! Heel leuk gedaan!!! En mooie kleuren!
  Ik heb deze week een beetje rare week, door alle gedoe, dus heb niet echt gemerkt of de zon wel of niet scheen ;-) Maar vanmiddag hebben we bbq, en zie nu wel dat de zon vandaag niet schijnt..... Spannend nog even!
  Op het babyfront nog geen nieuws ( behalve dan de geweldige taart die klaar ligt op het goede nieuws! ;-). Ik heb haar gisteren nog gesproken, het gaat goed, wordt wel zwaarder, maar nog geen tekenen voor de bevalling.
  Wauw! Heb je het boek nu al uit?! Ha ha, je vond dat ik het snel had gedaan!! ;-) Jij bent nog sneller!!! Goed was hij, hè? Je krijgt er echt een goed idee van hoe het was, vind ik. Je boek over de taal van bloemen heb ik ook al bijna uit, hij is super! Ik zou zeker in Santa beginnen nu, lekker even romantisch genieten!!
  Zaterdag gaan we naar de dierentuin Amersfoort met Thomas, Suzan & Ruben. Lijkt me leuk, hopelijk wordt het mooi weer..
  Jullie nog plannen? Tot snel weer!

  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzetend leuk en origineel!! Mooie kaart, Marit!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is echt een super leuke kaart en je ziet de krulstempel gemaakt met watermerkinkt ook nog heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag al bij Bianca en Judith dat jullie een gezellige dag hebben gehad! En wat een inspiratie, dat lampenkapje, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi kaartje hoor, leuke stempels!

  BeantwoordenVerwijderen