zaterdag 14 mei 2011

Give-away en een bloemig kaartje!

Ha, het werkt allemaal weer! Dat was wel even wennen, een dagje zonder blogrondje! Voor jullie ook? Ik heb vanwege de storing besloten om mijn give away een dagje te verlengen. Dus heb je nog niet meegedaan, klik dan hier. Morgen zal ik twee winnaars bekend maken.

Afgelopen woensdag heb ik met Wendy samen een avondje "gefreubeld". Wendy heeft 3 kaartjes gemaakt, en ik heb veel gestempeld...en donderdag deze kaart afgemaakt.

De bloemenstempels heb ik van Wendy geleend, ze zijn van Hero Arts. Ik heb ze gekleurd met aquarelpotloden, leuk om te doen! De tekst is ook van Hero Arts. Wat bling bling, een groen papiertje en paarse cardstock erbij....

En nu is het weekend! Vandaag een lekker rustig dagje, morgen een feestje! Hebben jullie leuke weekend plannen?

7 opmerkingen:

 1. Ja, het was even wat anders..niet bloggen, hihi. Is maar goed eens af en toe! mooie kaart gemaakt, fijn weekend, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, het was een flinke storing! Bij veel mensen commentaren weg enzo en het duurde erg lang.

  Prachtige kaart heb je gemaakt, mooie stempels erop en mooi gekleurd, heel mooi geheel!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super vrolijke kaart! Erg mooi ingekleurd!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marit, wat een gezellige, frisse kaart! En aquarelpotloden, wat een goed idee, ik ga de mijne ook maar weer eens opduiken, dank voor de inpiratie!
  xxDebbie

  P.S. Mijn weekendplannen?? Een groot, echt heel erg nodig, opruim/schoonmaak-weekend, blèh hahaha... moet helaas zo nu en dan ook gebeuren, als ist wel weer zo lekker als dan alles gebeurd is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke fleurige kaart! En veel plezier vandaag met het feestje! Vandaag hoop ik aan de knutsel te kunnen en verder lekker een relaxte zondag met van alles en nog wat, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaart! Leuk met die bloemen! Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie vrolijke kaart. Prachtige bloemen en heel mooi ingekleurd.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen