donderdag 5 mei 2011

Waar is...

mijn inspiratie? Hebben jullie dat ook wel eens, dat het maar niet lukt om een kaart te maken? Je begint, maar het wordt niet naar je zin. Dat is bij mij de afgelopen dagen aan de gang. Niet handig, want ik wilde een kaart voor moederdag en een kaart voor de verjaardag van m'n lieve vriendin maken. En ze moeten zondag klaar zijn! Ik heb voor alletwee de kaarten de "basis" bedacht, dus ik hoop dat ik vanavond of morgenochtend dat vleugje inspiratie krijg om ze af te maken! Ondertussen wil ik wel wat laten zien op mijn blog, dus ik heb een kaartje uit "archief"genomen dat ik nog niet had laten zien.

Gemaakt met stempels en stansjes van papertrey Ink, uit de collectie van Wendy. Het achtergrondpapier is van Basic Grey. De kleine stukjes lint komen ook uit Wendy's collectie.....erg fijn zo'n vriendin met leuke kaartmaak-spulletjes! Ik heb Kraft papier gebruikt om de huisjes op te stempelen en de tekst.


Het stikselrandje heb ik getekend, en het is niet helemaal recht, maar dat is de charme van handwerk (in ieder geval mijn handwerk hihi).

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog (en de lieve reacties op mijn vorige bericht!) en alvast een fijn weekend, het belooft heerlijk weer te worden, geniet ervan!

13 opmerkingen:

 1. Ooh ik herken het helemaal! Op dit moment ids het met mijn inspiratie ook ver te zoeken. Het heeft er ook mee te maken dat ik eerst andere dingen van mezelf moet doen voordat..... maar ja dan heb ik geen zin en inspiratie meer.
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik herken jouw verhaal wel. Bij mij lukt het vandaag ook even niet zo goed. Het duurt erg lang voordat ik wat op papier heb. Ik vind dit overigens wel een erg gaaf kaartje geworden. Die vogelhuisjes zijn leuk! De combinatie roze/groen vind ik ook erg mooi.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar.......de inspiratie is hier op dit moment ver te zoeken. Dit is wel een heel leuk kaartje, grappig de vogelhuisjes.
  groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja dat is zeker herkenbaar, ik ga dan uit eindelijk totaal wat anders doen...even 't hoofd leeg maken, hihi. Want mestaal wil ik dan te veel en dan lukt het niet, succes ermee, groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Marit,
  Hopelijk komt de inspiratie gauw terug, moederdag is al zo gauw... Ik herken het, als het MOET, lukt het vaak niet.Veel succes met je creaties voor de moeders!!
  Dit super leuke kaartje is in ieder geval weer een inspiratie voor mij (-: bedankt!
  groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh heel herkenbaar van die inspiratie! Vaak als je gelegenheid hebt om lekker aan de knutsel te gaan komt er niets uit je handen en ook niet als je iets moet maken voor een bepaalde datum... maar het kaartje wat je nu laat zien ziet er ge wel dig leuk uit! Ook alvast een heel fijn zonnig weekend toegewenst en hopelijk komt je inspiratie weer boven borrelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Marit!

  Het is een beauty geworden! Fijn dat mijn knutselspulletjes aan deze prachtige creatie konden bijdragen! Hopelijk hebben we snel weer zo'n dag! En de inspiratie komt vast snel weer terug! Als je nieuwe Waltzing Mouses binnen zijn misschien? ;-)

  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. :) Je ziet het, we herkennen het allemaal. Ik laat het dan gewoon effe liggen en een rondje blogs doet soms wonderen. Maar heb er ook bij die ik nooit meer heb afgemaakt. Of pas na 2 jaar..haha...Dan zit het er gewoon niet in. Je kaart is trouwens mooi geworden. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O ja ik herken dat heel erg. Ik heb er nu last van... ik bulk eigenlijk van de ideetjes maar als het op het uitvoeren aankomt lijkt het allemaal niet te lukken. Bij mij werkt het het beste als ik iets heel 'vertrouwds' ga maken, dan komt het vanzelf wel weer. Ik hoop dat alle bemoedigende woorden hier je verder helpen, gaat vast lukken! Je huisjes zijn erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kaart met die huisjes! Ik herken je verhaal. Gewoon afwachten, die inspiratie komt vanzelf weer...
  Fijn weekend! Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tuurlijk hebben we dat allemaal wel. Maar het komt meestal ook wel terug, gelukkig maar, anders hadden we niets meer te maken en te kijken bij elkaar.
  Je huisjeskaart is erg leuk! En succes met je kaarten die morgen klaar moesten zijn :)

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. O ja, je vroeg waar ik het kreuklint mee kleur. Dat doe ik met Glimmermist tot nu toe, maar ik geloof dat het ook kan met inkt, zou je eens op YouTube kunnen kijken misschien.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Marit, wat is dit een superleuk kaartje! Fijn dat je die alsnog laat zien, want hij gaat zeker in mn favorietenlijstje voor als IK inspiratie nodig heb...want ja, ik herken het wel hoor..af en toe schijnt het gewoon niet helemaal te willen...even met rust laten en een dag(of langer) later weer oppakken helpt mij dan meestal wel...of lekker door mijn favorietenlijstje scrollen dus en inspiratie opdoen daar..meestal komt er dan wel weer wat uit mijn handen...
  xxDebbie

  BeantwoordenVerwijderen