dinsdag 6 mei 2014

Flowerbox

Goedemorgen! Vandaag heb ik een doosje bloemen aan jullie te laten zien! Inspiratie vond ik bij Rachal Lewsley op Pinterest.De buitenkant van het doosje, versierd met Watercolor Wonder Designer paper, de Hexagon pons en een stempel uit de set Six Sided Sampler.

De binnenkant is en explosie van bloemen! Gemaakt met de Flower Shop stempels en bijpassende pons. De kleuren die ik heb gebruikt zijn Rich Razzleberry, Tangerine Tango en Crushed Curry. Achter de bloemen is ruimte om een giftcard te stoppen.

Wil je ook zo'n explosief kaartje maken? Donderdag 22 mei geef ik een workshop bij mij thuis in Leusden van 19.30 tot 21.30 uur. Deze workshop is inclusief al het materiaal dat je nodig hebt voor deze kaart, koffie/thee en iets lekkers. De kosten zijn € 7,50 per persoon.
Om je op te geven kun je mailen  naar kaartentaart@gmail.com!

8 opmerkingen:

 1. Wauw, het eindresultaatis echt geweldig geworden, Marit! Prachtige kleurencombi ook! Super gedaan!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh oh oh alweer zo;n geweldig project. MOOI!!!!! Als ik dit zie vind ik het jammer dat ik niet wat dichterbij woon. Je workshop ( met de super hulp van Wendy) vond ik echt een topdag en ik zou zo graag vaker aan willen schuiven. Dit is een beauty!

  Ik loop achter met reageren; de agenda zat propvol. Nog even reageren op je vraag van de taart. Die was zo goed gelukt. Verrukkelijk en in no time op. Wel levensgevaarlijk voor je heupen; ik denk dat er spontaan weer een paar centimeter in omvang is bijgekomen. Ja de combinatie van verse room, bavarois en Hollandse aardbeien is levensgevaarlijk lekker:)
  Liefs,
  Stella
  XX

  BeantwoordenVerwijderen