donderdag 29 mei 2014

Kom jij erbij?

Vandaag is er zo'n leuke actie gestart bij Stampin' Up!, die moet ik even met je delen! Je kunt namelijk instappen als demonstratrice voor € 65,-! Normaal is dit € 129,- dus dit is echt een superactie!

Hoe gaat het in z'n werk:

  • Je kiest voor € 70,- aan producten uit de catalogus uit, dit mogen vanaf morgen, vrijdag 30 mei, ook producten uit de pre-order selectie zijn van de nieuwe catalogus!
  • Je betaalt € 65,- hiervoor krijg je dus voor € 70,- aan producten, maar ook een starterspakket bestaande uit catalogussen, bestelformulieren etc. Alles om gelijk te starten!


Uiteraard profiteer je van de vele voordelen van het demonstratrice zijn!
Als demonstratrice krijg je:
  • 20% korting op de producten
  • Provisie afhankelijk van hoeveel je omzet
  • Als eerste sneak peeks van nieuwe producten, als eerste de nieuwe catalogus en ook de gelegenheid hieruit te bestellen.
  • Twee keer per jaar een bijeenkomst, georganiseerd door Stampin’ Up!, waar je andere demonstratrices ontmoet, nieuwe producten te zien krijgt en er workshops worden gegeven waardoor je een heleboel ideetjes opdoet!

Wat wordt er van je verwacht?
Met je starterspakket kun je aan de slag. Workshops geven, als je dat wil. Alleen voor jezelf bestellen, of voor je vriendinnen. Niets hoeft, alles mag. De enige voorwaarde is dat je per kwartaal een omzet van € 300,- haalt. Haal je dat niet, dan heb je een maand extra uitloop. Heb je de omzet dan niet gehaald, dan stopt je demonstratorschap, punt. Geen kleine lettertjes dus!

Het mooie van nu instappen is dat je tot eind september hebt om je kwartaalomzet te halen! Je krijgt dus een extra maand kado!

Is het iets voor jou? Of heb je vragen? Stuur me een berichtje! Mijn emailadres is kaartentaart@gmail.com. Ik zou het heel gezellig vinden om jou in mijn team te verwelkomen!

1 opmerking: