donderdag 1 mei 2014

Nieuwe gratis stempelsets en spelen met inkt!

Goedemorgen! Zoals beloofd vandaag weer een inkttechniek kaart en....supernieuws! Zullen we daar maar mee beginnen?

Vanaf vandaag zijn er clearstempels bij Stampin' Up! En....nog leuker, ze zijn gratis! Want als je voor minimaal € 75,- besteedt mag je een setje kiezen! Dit zijn ze:
Eye catching Ikat

Show&Tell 1

Show & Tell 2


Sans & Stripes


Als je enthousiast bent, en een verlanglijstje hebt, of misschien nog iets te vragen voor Moederdag, laat het me dan weten! Ik doe komende zaterdag een verzamelbestelling, en als je meebestelt krijg je ook spaarpunten van mij waarmee je spaart voor € 30,- vrij te besteden aan Stampin' Up! Bij elke € 20,- die je besteedt ontvang je van mij 1 spaarpunt, en met 10 spaarpunten is je spaarkaart vol en mag je voor € 30,- uitzoeken! Je kunt me mailen op kaartentaart@gmail.com

ACTIE: bestel je zaterdag mee voor € 75,- , dan krijg je van mij een extra spaarpunt!  Bij € 75,- krijg je dus geen 3, maar 4 spaarpunten! Deze actie geldt alleen voor de verzamelbestelling van komende zaterdag, 3 mei.

En nu het kaartje dat ik je beloofd had!


Voor dit workshopkaartje gebruikten we de superstempel Hardwood om een mooie achtergrond te maken. Op Crumb Cake cardstock stempelden we met de donkerbruine Chocolate Chip inkt, en door na het stempelen met een waterpenseel of nat kwastje over de afdruk te gaan, gaat de inkt een beetje uitlopen. Prachtig effect!

Op een stuk Naturals White cardstock stempelden we vervolgens de bloemen uit de set "Truly Grateful"met stazon inkt. Dit is watervaste inkt, dat was nodig omdat we daarna met een blender pen en de Stampin' Up! inkten de  bloemen gingen inkleuren. Met een ovaal stansje hebben we vervolgens de bloemenafdruk uitgesneden.

6 opmerkingen:

 1. Geweldig Marit, wat een actie! Je kaartje is weer super, de kleuren zijn zo mooi fel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wensenlijst? Ikke, hoe kom je daar zo bij?? haha
  Zo graag als ik zou willen, eerst even rustig aan doen met bestellen deze maand. Bovendien ligt er nog veel ingepakt te wachten om uitgeprobeerd te worden. Wel een SUper leuke aanbieding, Marit!!!

  En de workshop Inky Fingers kan ik iedereen aanraden. Deze kaart vond ik ook geweldig om te maken. Inmiddels is mijn variant bij de ontvanger aangekomen.

  Groetjes en een fijne donderdag!
  Lieve groeten, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die achtergrond is echt geweldig! Mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dus wel een lijst maar wil eerst aan de slag met wa tik nu heb; je weet da tik me over een paar weken weer meld:) Worden de clear stempels een vast onderdeel en worden alle stempels als clear uitgebracht?
  Je kaart is super; wat een mooie techniek; zo "echt". WOW! En die bloemen heb je ook zo mooi ingekleurd; het is een beauty!
  Liefs,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, dit is met stip weer een van mijn favorieten geworden! Wat mooi! Die achtergrond heb je mooi gemaakt, zeg! Net echt hout zo! En dan de fleurige bloemetjes, helemaal leuk!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen