vrijdag 30 mei 2014

Met pensioen

Goedemorgen! De titel van mijn blogbericht doet vermoeden dat ik een kaart heb gemaakt voor iemand die met pensioen gaat, maar dat is niet waar.. Ik heb een kaart gemaakt met producten die met pensioen gaan! Want vandaag is namelijk de retired-list van Stampin' Up! bekend gemaakt! Er verdwijnen veel producten uit het assortiment, sommigen met flinke korting. Onderstaand vind je linkjes naar de lijst.
De Off The grid stempel en de Hearts a Flutter stempelset die ik hier gebruikte verdwijnen helaas ook uit het assortiment....

Produkten die op deze lijst staan, zijn nog te bestellen t/m eind juni. De ervaring van vorig jaar leert dat lang wachten met bestellen niet slim is...alle producten zijn te koop zolang de voorraad strekt en op sommige producten zit een fikse korting! OP = OP
Mijn tips: de Off the Grid stempel, de wielstempels (deze verdwijnen allemaal!), de En Francais achtergrondstempel, de Simply Stars stempelset, de Mini melk carton stans.....

Wil je nog graag iets bestellen van deze lijst, dan kun je komende zaterdag, 31 mei, meedoen met de verzamelbestelling die ik dan doe. Uiteraard spaar je ook met deze bestelling punten mee voor een volle Spaar-taart, en dus € 30 vrij te besteden aan Stampin' Up! produkten.

Mail me je bestelling uiterlijk vanavond voor 20.00 uur op kaartentaart@gmail, en ik zorg dat je snel de spulletjes in huis hebt!

De stempels die verdwijnen kun je hier bekijkenop sommige artikelen zit korting, dit staat erachter!

De accessoires die uit het assortiment gaan kun je hier bekijken, en let op, op sommige zit een korting van maar liefst 40%!

6 opmerkingen:

 1. een heel erg mooie kaart werd het !
  nog een fijne dag,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hele mooie kaart, knap gedaan met dat stempelwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een gave kaart!! En super goed dat je zo de producten laat zien die je dan nog even snel kunt bestellen ... zonde hè dat producten dan opeens niet meer te bestellen zijn, maar er zullen vast weer heel wat mooie voor in de plaats komen :) zoals ze vaak zeggen, gelukkig hebben we de foto's nog ... gelukkig staat jouw gave kaart nog op je blog :) Heel fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen