zondag 17 augustus 2014

Hello!

Hello sweet blogfriend!  Heb je een gezellige zondag voor de boeg? Ik hoop het!
Vandaag een zonnig kaartje, gemaakt met papiertjes van de serie "Flowerpot". Na redelijk wat regen vorige week vond ik het wel tijd voor een beetje vrolijkheid. Deze kaart heb ik op een workshop gebruikt als inspiratiekaart.Voor de banners gebruikte ik de banner stanzen, en het schattige tekstje komt uit de stempelset "Six sided sampler". Het frame heb ik ook gestempeld, met de stempelset "Four frames". Deze is nu, met de bijpassende pons, als voordelige bundel te koop.


Het roosje maakte ik van zelfhardende klei, en kleurde ik met een marker geel.

Ik wens je een fijne avond en tot blogs!

5 opmerkingen:

 1. Ik ben ook bezig geweest met het papier, maar tot nu toe zonder resultaat, terwijl het zulk leuk papier is! Jouw kaartje is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart en die banner stansen, dat wordt mijn eerste bestelling! Dank je wel voor je prachtige kaart, zo mooi! Ook die kleuren weer die zijn bij SU echt geweldig! Pfff wanneer komt de Postcode Loterij nu eens aan de deur :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja dit kaartje heb ik in het echt gezien en is prachtig! Ik heb d epapiertjes nog; vind het gewoon zonde om te gebruiken:) Is zo mooi!
  Geniet nog even van je vakantie!
  Liefs,'
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij maakt de mooiste kaarten door te stempelen, maar met designer papier zijn de resultaten ook altijd leuk! Wat een vrolijk papier

  BeantwoordenVerwijderen