zaterdag 23 augustus 2014

Vlinderfavoriet

Goedemorgen! Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik een groot zwak heb voor vlinders...die vind ik zo prachtig! Toen ik deze grote vlinderstempel van Stampin' Up! (hij heet Swallowtail) voor het eerst zag had ik geen twijfels: die moest en zou ik hebben.


Deze keer heb ik de stempel op een speciale manier "beinkt". Ik heb mijn gelli plate erbij gepakt en deze mer verschillende kleurtjes verf ondergesmeerd. Toen de vlinderstempel erin gedrukt en daarna afgedrukt op dun aquarelpapier. Ik heb ook gouden verf gebruikt waardoor sommige gedeelten mooi glinsteren.

De tekst komt uit de stempelset "World of dreams".

6 opmerkingen:

 1. De liefde voor vlinders delen wij (-:
  PRACHTIG resultaat!!! Deze stempel verveelt niet.
  Fijn weekend!
  Lieve groeten, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool! Mooi gedaan! Je hebt deze vlinder dan ook al veel gebruikt. Heel mooi ist ie idd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooo wat mooi. Door die goud verf doet hij me denken aan de tag die ik vandaag op de knotsgekke kaarten beurs heb gemaakt met mega flakes. Gek spulletje en een echte kliederboel maar erg mooi. deze vlinder leent zich daar ook mooi voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fantastisch! Je bent dus ook nog even los gegaan met je gelli plate! :) Leuk! Ik wil binnenkort ook weer eens, want heb nog een aantal nieuwe ideetjes, waaronder ook met deze geweldige vlinderstempel, maar dan met de negatieve vorm hiervan, als het lukt tenminste :) Jouw vlinder is geweldig zo!!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Marit deze vlinder stempel blijft prachtig. Ik vind deze techniek supermooi. Alhoewel ik geen idee heb wat een gelli plate is ( ik zal eens op You Tube kijken) Met deze kleuren doe je mij altijd een plezier:)
   Liefs,
   Stella

   Verwijderen