maandag 30 mei 2011

Creative girl

Op de Art Specially beurs kocht ik de stempel "creative girl" van Unity en na heel veel probeerseltjes, geknip, gestempel heb ik er een kaart mee gemaakt....

Ik heb de stempelafdruk ingekleurd met aquarelpotloden en een waterpenseel. Het randje (met de letters) heb ik apart gestempeld en met roze embossingpoeder bewerkt. De bloemen op de achtergrond heb ik met Versamark gestempeld en met lichtbruin chalk ingekleurd (deze stempels zijn trouwens ook van Unity). Wat gescheurde papiertjes en een kantrandje erbij geplakt, en een fotolijstje. In dit fotolijstje heb ik een afdrukje gemaakt met de bloem-achtergrondstempel, met aquarelpotloden (als je de foto vergroot kun je dit beter zien). Deze kaart heb ik naar Inge gestuurd, met haar gewonnen stempelsetje.

Vandaag gaan we even genieten van het tropische weer, en later deze week ga ik een dagje naar Antwerpen! Weet iemand daar een leuke hobbywinkel? Ik wens jullie in ieder geval vast een heel fijne week toe!

6 opmerkingen:

  1. Antwerpen is leuk!! Hobbywinkel: Crafts and things (http://elke-verschooten.blogspot.com/). Ga je met de auto? Langs de schelde kun je gratis parkeren. Kun je dat geld weer uitsparen voor knutselspul! En vanaf die parkeerplaats loop je zo door de kloosterstraat naar het centrum. Heel veel brocante en antiekwinkeltjes! Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Marit!

    Wauw!! Wat een leuke kaart!! Heel mooie sfeer en super afbeelding zo! En het lijstje is echt geweldig!!! Mooi gemaakt!
    Vorige keer in Antwerpen ben ik inderdaad bij die hobbywinkel geweest die Gerdine noemt. Niet groot, maar wel leuk, denk ik. Hopelijk hebben we woensdag ook mooi weer, vandaag is het een supermooie dag!! We zijn wel naar de zoo geweest zaterdag, was leuk! En pas eind van de dag begon het te regenen, dus was goed te doen!
    Tot woensdag!

    Liefs, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke stempels zijn dat van Unity Stamps! Mooie kaart heb je ermee gemaakt. Ik ken ook alleen de winkel van Elke Verschooten in Antwerpen. Veel plezier daar!
    Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oh wat een leuke stempel, ik heb kennelijk veel gemist op de AS want dit heb ik dus ook niet gezien. ☺ ik vind je kaart dan ook heel erg mooi!!! En die details... top!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Marit,
    Ik vind je kaartje heel mooi, liefelijk. Prachtig ingekleurd (moet ik echt eens proberen) en ook mooi gefotografeerd (-:
    Top!
    groetjes, Judith
    PS: veel plezier in Antwerpen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie kaart en wat een leuk detail heb je op de kaart gemaakt.

    Groetjes Greet

    BeantwoordenVerwijderen