maandag 14 juli 2014

Kinda eclectic en gratis inktpad!

Goedemorgen! Ik start de week met vrolijk roze en grijs, een kaart gemaakt met de nieuwe stempelset "Kinda Eclectic"

De takjes heb ik gestempeld met Melon Mambo inkt, twee keer zodat er ook lichtere blaadjes/schaduw ontstaat. De zon heb ik gestempeld met Blushing Bride, en de stippels met Smoky Slate. De randjes heb ik met een inkt dauber (sponsje voor om je vinger) en Smoky Slate inkt wat donkerder gemaakt, en daarna met de distress tool de randjes een wat gescheurde look gegeven. De tekst komt uit de hostess set "Hello there"die je kunt aanschaffen met hostess euros (die je verdient met de omzet van een party bij jou thuis) of spaarpunten.

En dan nu nog wat "dienstmededelingen"....morgen bestel ik weer, wil je meebestellen dan hoor ik dat graag morgen voor 13.00 uur op kaartentaart@gmail.com. Bestel je voor € 100,- of meer, dan mag je een inktpad uitkiezen t.w.v. € 6,50 in een kleur naar keuze (ingeleverde spaarpunten tellen niet mee voor dit bedrag)! Uiteraard spaar je ook gewoon spaarpunten.

Er zijn ook weer weekaanbiedingen, deze gelden tot woensdag:


7 opmerkingen:

 1. Wauw...wat een pracht van een kaart, Marit. Heel mooi gedaan, joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kaart en leuke actie goed bedacht hoop dat het werkt.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superkaartje! Mooi, grijs met roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem adembenemend. Rose is een kleur die ik graag gebruik en deze combi is super. Mooie stempels; kan ook niet anders:). Door de kleuren en techniek geeft het je kaart diepte; te mooi om te versturen:)
  Ik hou het idee even vast....ha!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi dat roze met grijs. En fijne collage van stempels op dit kaartje. Heerlijk zonnig!!!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen