dinsdag 22 juli 2014

Nog meer tape!

Gisteren liet ik al een kaartje zien dat ik had gestempeld met de leuke set "Tape It", vandaag nummer 2! Tijdens de workshop kwam ik op een nieuw idee en het kaartje heb ik gisteren afgemaakt, bij ons regende het ongeveer de hele dag dus het was heerlijk stempelweer!


de kleurtjes die ik heb gebruikt zijn Tangerine Tango, Wild Wasabi, Wisteria Wonder, Lost Lagoon en Rich Razzleberry. Het tekstje komt uit de set "A Dozen Thoughts" en de hartjes heb ik gemaakt door te ponsen met de nieuwe randpons van Stampin' Up! in een stukje Rich Razzleberry cardstock.

Ik wens je een fijne dag! Wij gaan zo gezellig naar de markt, er is kinderkleedjesmarkt en dat vindt mijn zoon geweldig, want dat betekent: Donald Duckjes scoren! Daarna komt er een vriendje van hem spelen en tussen de bedrijven door doe ik ook nog een Stampin' Up! bestelling. Wil je meebestellen, mail me dan voor 15.00 uur op kaartentaart@gmail.com!


6 opmerkingen:

 1. Deze versie is ook weer fantastisch! Wat leuk die stempels :-)
  Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Helemaal leuk deze kleurencombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar deze vind ik zelfs nog leuker! Erg mooi gedaan en super idee! Mooie diagonale lijnen en fijne kleuren. Top dus!!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw deze is echt mooi!! Leuk idee, ga ik onthouden als ik de set ooit nog neem want mijn wishlist is erg lang!!
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen