donderdag 5 maart 2015

Zakjes!

Hoi! Het wordt weer hoog tijd voor een berichtje op mijn blog! Vorige week hebben we genoten van een weekje Texel, weinig gefreubeld dus maar veel gezien en gedaan.

Gisteren had ik de kriebels en ben ik aan de slag gegaan....ik had zin in paars en gebruikte het "Irresistebly Yours Specialty Designer Paper",  dat je zelf kunt kleuren. Ik gebruikte hiervoor de mooie inktkleur "Blackberry Bliss".


Van het papier maakte ik zakjes met de Mini Treat Bag thinlits. Voor de bloemen gebruikte ik de Medallion Flower pons, De bloemen heb ik gekreukt door ze nat te sprayen en een tijdje opgefrommeld te laten liggen. Met een paar bloemen op elkaar krijg je een heel leuk effect.



Het tekstje is trouwens een stansje dat bij de Mini Treat Bag thinlits komt, het lint Burlap ribbon.

Zaterdag doe ik weer een Stampin' Up! bestelling, nieuw is dat je als Sale-A-Bration kado (dat je mag kiezen bij elke € 60,- die je besteedt) nu de keuze hebt uit 4 nieuwe kadootjes (klik op de afbeelding om 'm groter te zien):


En, natuurlijk zijn er weer weekaanbiedingen! En ze zijn leuk! Als je wat wil bestellen kun je me zaterdag 7 maart voor 19.00 uur mailen op kaartentaart@gmail.com.





5 opmerkingen:

  1. helemaal leuk ! mooi gemaakt
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk en mooi ! Liefs ☆ sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, dat papier, dat vind ik toch zó mooi. Staat al op mijn wensenlijst (-;

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat papier vind ik ook zo beeldschoon; die zakjes thilit die staat op mijn verlanglijst....
    Wat zijn deze zakjes gaaf!
    XX

    BeantwoordenVerwijderen